2-daagse deugdenworkshop (Persoonlijke ontwikkeling)

Deugden, ofwel zielskwaliteiten, zijn je innerlijke drijfveren. Ze zeggen iets over wie jij in wezen bent. Het zijn de goede eigenschappen die je in je dagelijks leven toepast, zoals liefde, vriendelijkheid, rechtvaardigheid of dienstbaarheid. Door je te richten op het goede in mensen, maakt dat je blij en gelukkig bent.

Geloof in jezelf

Tijdens onze 2-daagse deugdenworkshop leer je welke deugden in jou zitten. Omdat je je bewust wordt van je eigen deugden, leer je ze herkennen en weet je ze eerder te benoemen. Zo werk je aan je innerlijke kracht.

Door bewust te zijn van je deugden leer je van jezelf te houden en voor jezelf op te komen en kun je steeds beter je perfectionisme loslaten.

 Deze deugdenworkshop is heel geschikt om te werken aan je je persoonlijke groei en ontwikkeling. Bovendien leert het je goed voor jezelf te zorgen. We gebruiken daarvoor concrete handvatten om deugden tot leven te brengen afkomstig van de 5 strategieën van Het Deugdenproject™.

Je kunt deugdentaal op allerlei dagelijkse interacties toepassen. Ze helpen je om autonome beslissingen te nemen. Hierdoor leef je met compassie en idealisme en creëer je een cultuur van vertrouwen en betrokkenheid. Zo werk je aan persoonlijke groei en tegelijkertijd aan spirituele ontwikkeling.

De 5 strategieën van het deugdenproject

  • Spreek deugdentaal
  • Herken leermomenten
  • Stel duidelijke grenzen
  • Neem tijd voor rust, reflectie en bezinning
  • Bied actief aandacht

Wil je meer weten over deze 5 strategieën? Bekijk deze video’s van Het Deugdenproject Nederland™.

Programma 2-daagse deugdenworkshop

Dag 1: Werken met deugden: haal het beste uit je jezelf naar boven

Dag 2: Persoonlijke groei: naar een dieper inzicht in jezelf

Na deelname ontvang je het internationale deugdencertificaat.

Voor wie is deze workshop over persoonlijke groei?

Deze workshop is voor iedereen die op ontspannen en diepgaande wijze aan de slag wil met zichzelf en wil werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Je leert om met een andere blik naar jezelf te kijken en hoe je dat kan helpen bij relaties, je gezin en op de werkvloer.

Volg je de deugden yogaopleiding of de Spirit & Soul coaching opleiding? Dan is deze 2-daagse workshop verplicht.

 Over de docent

Patty heeft bij het Deugdenproject Nederland de opleiding tot deugdencoach gevolgd en is de is de bedenker van deugdenyoga. Hierover heeft ze een aantal boeken geschreven.

Haar benoeming tot Master en Facilitator geeft haar de exclusieve bevoegdheid om deze workshop te geven.

Data & tarieven

Meer informatie over data en prijzen,Klik hier.

(inclusief reader, lesmateriaal, koffie, thee en fruit)

Een van de vele reacties van een cursist

Ik heb de kinderyoga opleiding met veel plezier gedaan. De creativiteit die Patty gebruikt in haar lessen, gaven mij elke week meer inspiratie en zin om zelf les te geven. Mijn toenadering naar kinderen, maar ook naar volwassenen is anders, veel bewuster, en eerlijker. Zeker na de 2-daagse deugdenworkshop, die heeft mijn DNA echt veranderd. Ik ben veel positiever en bewuster van mijn eigen zwakke en sterke punten. Ik heb meer overzicht, denk bewuster na en zie alles door een deugdenbril. Dank je Patty, tot weerziens. Groeten Yootha Schoordijk