Blog

De flow die ontstaat als je werkt met ondernemingszin…

Geen nieuwe deugd. Wel ander leuk nieuws. De deugd van de afgelopen weken was ondernemingszin. Hier schreef ik in de vorige blog over. Ik weet niet of jij er wat aan gehad hebt, maar de mensen in mijn deugdenyogalessen zeker. En ikzelf ook! Want het laatste stukje wat ik nog moest doen voor mijn nieuwe online programma, werd door de yogahoudingen die de ondernemingszin activeren, net even goed aangewakkerd. Waardoor ik ineens als een speer ging.

Ondernemingszin vraagt om creativiteit!

Zelfs werkte het zo door dat ik al de tweede serie ben gaan opnemen. Daar was ook echt ondernemingszin voor nodig. Want toen ik de tweede les wilde opnemen was de driepoot waar ik mijn mobieltje opzet om te filmen verdwenen. Ik had alles al klaarstaan! Dan heb je echt de creativiteit nodig die bij ondernemingszin hoort. Dus ik zoeken in huis, het moest iets zijn dat mijn mobiel ook schuin kon laten staan om zo ook de grond te kunnen filmen. Dat is niet makkelijk… want al snel zie je wat je er tegenaan zet ook in beeld. Uiteindelijk met legoblokjes en klei was het er!

 

Nieuw: Online deugdenyoga!

En het resultaat is er! De online training Dankbaarheid is klaar. Thuis yoga doen wanneer jij dat wilt. Voor 49 euro heb je levenslange toegang tot deze lessen. Mijn eerste online training gaat over de moeder van alle deugden: ‘dankbaarheid’. Wil jij de kracht van dankbaarheid in je leven ervaren? In drie lessen leer je (nog) positiever in het leven te staan. De deugd dankbaarheid geeft je nieuwe energie. Hier lees je alles over deze nieuwe online training.

Deel jouw verhaal en win

Heb jij ook een leuk verhaal waarbij je ondernemend was en niet te stoppen? Maar waar toch een beer op de weg kwam en je heel creatief moest zijn? Net als ik met mijn Lego creatie om toch te kunnen filmen op de foto hierboven. Mail jouw verhaal naar mij! Het leukste verhaal krijgt het online programma ondernemingszin gratis!