Coaching voor kinderen

Coachen volgens de deugden

In onze kindercoaching passen we het Deugdenproject toe. Dit project is door de Verenigde Naties in 1994 uitgeroepen tot de beste opvoedmethode voor mensen van alle culturen.

Niet het kind is het probleem. Niet de ouders zijn het probleem. Het probleem is het probleem. Patty Jongemaets zoekt bij kindercoaching met ouders en kinderen naar oplossingen bij problemen. Deze sessies kunnen onder andere hulp bieden bij faalangst, pesten (zowel het gepeste kind als de pester), spanning, ADD/ADHD, jaloezie, nagelbijten, echtscheiding, sterfgeval, eetproblemen, slecht slapen, conflicten, onzekerheid, geen plezier in school enzovoorts.

Kindercoaching: gun jezelf en je kind extra aandacht

Kindercoaching DolfijwellnessKindercoaching is niet alleen geschikt om grote problemen aan te pakken maar ook bij het dagelijkse opvoeden. Gun jezelf en je kind zo graag extra aandacht, maar weet je niet hoe je dit voor elkaar krijgt? Het dagelijkse opvoeden kan vaak met wat simpele handvaten een stuk gemakkelijker en plezieriger worden. Hier kunnen een paar sessies al bij helpen.

Toen we in 2009 met de opvoedmethode van het internationale Deugdenproject in Cursus Opvoeden met deugden aanraking kwamen, wisten we meteen dat dit precies was wat er nog ontbrak in onze yoga- en coachingspraktijk. Sinds we het Deugdenproject in de coaching toepassen, zijn relaties ‘gered’ omdat ouders anders naar elkaar en hun kinderen gingen kijken. Harmonie en vrede, dat is waar deze coaching voor staat. Het Deugdenproject is door de VN geprezen als beste opvoedmethode voor mensen van alle culturen. Lees meer op www.deugdenproject.nl

Kosten

EUR 60 per sessie à 45 minuten

Afspraak maken

Save