Coaching

Coaching wat is het? Coaching is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Het doel van coaching is het helpen van mensen bij:

  • het oplossen of hanteren van problemen
  • het vinden van antwoorden op vragen
  • het verhelderen van gedachten en gevoelens
  • door ongebruikte of andere innerlijke kwaliteiten (deugden) te benutten

Het gaat erom dat je zelf doelen formuleert en gaat handelen om deze doelen te bereiken. We kijken ook welke vaardigheden je kunt ontwikkelen om weer optimaal en authentiek te functioneren en leven.

Werkwijze coaching

Patty Jongemaets is Kinder coach, Deugdencoach en Spirit and Soul coach. Ze geeft ook de opleding Spirit and Soulcoach. Ze maakt gebruik van verschillende coachingstechnieken en de 5 strategieën van het Deugdenproject. Patty geeft coaching aan (ouders van) kinderen en aan (ouders van) tieners en volwassenen. Wanneer je er voor openstaat kan er ook op dieper niveau gewerkt worden waarbij er meer op zielsniveau aan de slag wordt gegaan. Dan kan Patty uittesten wat jij nodig hebt om zo het coachingsproces te versnellen. Zie spirit and soulcoaching
Coaching op zielsniveau. Via de spiertest en een hele reeks aan healingsmethodes van innerlijk kind werk tot, emotioneel evenwicht, chakra balancing tot etherische oliën, reconnection healing en nog veel meer wordt uitgetest wat jouw ziel of jij nodig hebt. Het is dus precies op maat voor jou! vanuit liefde vind je coaching plaats in verbinding met jouw hart en ziel.
ik hoop je een stukje verder op je weg te mogen helpen. wat ik met veel respect en liefde zal doen. weet het is altijd moedig om met jezelf aan de slag te gaan.

Prijs consult €95,00 per uur.