De Rite van de Baarmoeder

De Rite van de Baarmoeder is zich aan het verspreiden en daar doen wij aan mee. De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee... Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.

Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs.

De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening... een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

Deze 2,5-uur durende bijeenkomst, waarbij je de Rite van de Baarmoeder (13de rite van de Munay Ki) ontvangt, wordt deskundig begeleid door Patty Jongemaets. Patty is Spirit and soul coach, deugdenyogadocent en geeft verschillende opleidingen, reconnection healingen en is wombkeeper. Ben je wombkeeper, dan ben je van harte uitgenodigd om de rite opnieuw te ontvangen. Net zolang tot je voelt, dat je vrij bent van de pijn of de angst, die je in je baarmoeder hebt opgeslagen, want:
De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

De Rite is voor alle vrouwen, dus ook (of juist) als je geen baarmoeder meer hebt. Vrouwen met of zonder kinderwens. Ook wanneer je nog niet menstrueert, ter voorbereiding op je zwangerschap, om vrij te zijn van overgangsklachten, etc...

Kosten

Het duurt ongeveer 2,5 uur duur en kost €45,00

Data

Maandag 30 november (vanaf half 8 inloop)  20.00 starten we echt - 22.00 uur met evt iets uitloop.

Graag al een kwartier eerder aanwezig zijn om rustig even thee te drinken.

Aanmelden

Reserveren kun je doen door een mail te sturen naar info@dolfijnwellness.nl

Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je een e-mail ter voorbereiding op de rite. Hierin staat ook wat je mee dient te nemen.