Gratis workshops Essentiële Oliën

Ik houd van de essentiële oliën!Daarom geef ik samen met Liesbeth Bakker regelmatig gratis workshops. Je kunt essentiële oliën heel goed gebruiken in je yoga en lessen.

Zelf begin ik 's ochtends met wat druppeltjes On Guard in de difuser om de lucht te zuiveren. En niet te vergeten een druppeltje Frankincense op mijn kruinchakra om dichter bij mezelf te komen en te blijven. Tijdens mijn werk gebruik ik de oliën om me te focussen op wat ik aan het doen ben. Maar ook om me te helpen in mezelf te geloven en te vertrouwen.

Als ik in een poetsbui ben gebruik ik Lemonolie. In alle zeeppompjes zit On Guard, handwash. Als mijn vriend spierpijn heeft? Dan smeer ik hem in met Deep Blue. Vindt hij geen straf trouwens :). En als ik een darmkoliek voel aankomen smeer ik een druppel - echt maar 1 druppel - Zengest op mijn buik en OVER!

En voor ik ga slapen? Dan doe ik wat Serenity onder mijn voeten en een beetje Lavendel op mijn slapen. Helpt me om heerlijk relaxed in slaap te vallen en het ondersteunt mijn immuunsysteem!

Wanneer mensen tijdens de yogales iets hebben, dan geef ik een olietje en het helpt altijd!

Wat wil je nog meer?

VOOR ALLES IS EEN OLIE!

En dat is ook echt zo!

Hoe het komt dat ik weg ben van de essentiële oliën? Ik houd van puur zuiver en natuurlijk :). Dat wil toch iedereen? Omdat ze bijna magisch zijn! Want ze kunnen je ondersteunen. Op drie verschillende vlakken! Fysiek, mentaal en emotioneel:
Ze ondersteunen je lichaamsfunctie;
Ondersteunen je mentale vermogen;
En helpen je om emotioneel in balans te blijven!

En dan heb ik het nog niets eens over die vrachtladingen gifstoffen die je minder binnenkrijgt als je stap voor stap al je schoonmaakmiddelen en huidverzorgingsproducten gaat vervangen door essentiële oliën! Want ook dat doet wat. Dat voel je!

Dus ja. Ik ben fan :). Want het doet zoveel met mij! En dat vind ik fantastisch! En dat gun ik ook jou!

Daarom dus deze gratis workshops.

Gratis workshops over het Wat en Waarom van Essentiële Oliën

Wil je ook een gezonde lifestyle? Regelmatig geef ik samen met Liesbeth Bakker een gratis workshop over het Wat en Waarom van Essentiële Oliën! Ook als je al met de oliën werkt kan dit heel leerzaam zijn.

Ben jij nieuwsgierig naar de oliën?

Vraag je je af wat ze voor jou zouden kunnen betekenen?

Dan is deze training voor jou!

Want echt. Essentiële oliën zijn zoveel meer dan een geurtje! Het zijn echte lifesavers. 100% natuurlijk & puur. En ze werken op zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel niveau!

Wat ga je ontdekken in deze workshop?

♥ 5 dingen die je niet weet over essentiële oliën
♥ 10 dingen die je moet weten VOOR je koopt!
♥ Hoe je kan poetsen met Essentiële Oliën
♥ Hoe je emoties in balans houdt met Essentiële Oliën
♥ Hoe essentiële oliën werken

Een prachtige training en helemaal gratis.

Praktische informatie

binnenkort data

Bij Dolfijn Wellness in Amsterdam.

Aanmelden

Ben jij nieuwsgierig naar het wat en waarom van essentiële oliën en wil je weten wat ze voor jou kunnen betekenen? Wij vertellen er je graag alles over! Stuur een mailtje naar patty@dolfijnwellness.nl om je aan te melden.

Hopelijk tot in een van de workshops!