Reconnective Healing

Reconnective Healing is geen behandeling of therapie. Het is veel meer. Het is een levensveranderende ervaring die het hele individu kunnen helen door middel van frequenties. Het brengt balans en heelheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Helende sessies om in balans te komen

In essentie ontstaat ware heling doordat er een blokkade wordt verwijderd die ons afgescheiden houdt van de perfectie van het universum en onze goddelijke verbinding met die essentie. Het is een alomvattende, brede bandwijdte van energie, licht en informatie. De frequenties bieden ons de mogelijkheid meer in balans te komen op een hoger niveau met het universum en in een diepere verbinding met onszelf. Deze frequenties werken op kwantum niveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en ziel. Door deze verbinding ervaren we vaak ook fysieke genezingen, maar Reconnective Healing is veel meer dan fysiek genezen; het gaat over het in balans komen met het universum en met onszelf.

“Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen.” – Eric Pearl

Praktische informatie

    kijk ook bij the recoonection voor info

  • Draag makkelijke kleding
  • Je kunt sieraden dragen tijdens de sessie zolang ze jou niet storen
  • Gebruik geen parfum of andere sterk ruikende producten zoals shampoo voor aanvang van de sessie.
  • Tijdens de sessie lig je op een massagetafel mag je je ogen sluiten en hoef je je alleen maar open te stellen.

Tijdsduur

Op afspraak. Een sessie Reconnective Healing duurt circa 60 minuten (15 minuten voorbereiding, 30 minuten healing en 15 minuten afsluiting). Eén tot drie behandelingen zijn voldoende.

Kosten

Prijs van één sessie: EUR 95,00

Afspraak maken