The Reconnection

De intentie van The Reconnection® is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het Universum. Dit gebeurt in twee sessies. Een life changing ervaring.

Herstel je verbinding met de aarde en de kosmos

The Reconnection® is ontwikkeld door dr. Eric Pearl. Deze methode maakt gebruik van energie, licht en informatie in een krachtig nieuw spectrum van frequenties waardoor je hele wezen in balans gebracht wordt.

Netwerk van energie

Met The Reconnection® wordt je verbinding hersteld. De meridianen van het lichaam waren van oorsprong verbonden met het energetische netwerk dat om de aarde loopt. In de loop der tijden zijn we hiervan losgekoppeld. Deze meridianen van het lichaam zijn ontworpen om buiten het lichaam door te lopen en ons aan te sluiten op een veel groter netwerk waarbij we verbonden werden met het hele universum. Met The Reconnection wordt je verbinding hersteld met de aarde en de kosmos. Het verbindt jouw oorspronkelijke toestand van zijn.

The Reconnection® is ontworpen om de meridiaanlijnen weer te activeren en nieuwe “Axiotonal” lijnen aan te brengen die ons herverbinden (reconnect) met een krachtiger en meer geëvolueerd niveau dan ooit tevoren. Deze lijnen maken deel uit van een tijdloos netwerk van intelligentie.

Blauwdruk

Je bent verbonden met je oorspronkelijke blauwdruk, je bent verbonden met de nieuwe frequenties van licht, energie en informatie. Hierdoor kan je leven in een stroomversnelling komen en ga je je levenspad leven.


The Reconnection

Wat doet The Reconnection?

  • The Reconnection® is voor je persoonlijke evolutie
  • The Reconnection® zet je op je levenspad
  • The Reconnection zorgt dat je je levensdoelen sneller en gemakkelijker ontdekt en bereikt
  • The Reconnection® is maar één keer in je leven nodig

Bij Dolfijn Wellness kun je ook terecht voor Reconnective Healing en reconnective yoga.

Coach

Patty Jongemaets

Op afspraak. The Reconnection® bestaat uit 2 sessies van circa 60 minuten, waar maximaal 2 dagen tussen mag zitten.

Kosten

EUR 333
(vaste prijs, vastgesteld door The Reconnection)

Meer informatie: www.thereconnection.nl/behandelingen

Afspraak maken

Save

Save