workshop Essentiële Oliën van doTerra

Ik houd van de essentiële oliën!Daarom geef ik samen met Yasmijn achterberg regelmatig gratis workshops. Je kunt essentiële oliën heel goed gebruiken in je yoga en lessen.

Zelf begin ik 's ochtends met wat druppeltjes On Guard in de difuser om de lucht te zuiveren. En niet te vergeten een druppeltje Frankincense op mijn kruinchakra om dichter bij mezelf te komen en te blijven. Tijdens mijn werk gebruik ik de oliën om me te focussen op wat ik aan het doen ben. Maar ook om me te helpen in mezelf te geloven en te vertrouwen.

Als ik in een poetsbui ben gebruik ik Lemonolie. In alle zeeppompjes zit On Guard, handwash. Als mijn vriend spierpijn heeft? Dan smeer ik hem in met Deep Blue. Vindt hij geen straf trouwens :). En als ik een darmkoliek voel aankomen smeer ik een druppel - echt maar 1 druppel - Zengest op mijn buik en OVER!

En voor ik ga slapen? Dan doe ik wat Serenity onder mijn voeten en een beetje Lavendel op mijn slapen. Helpt me om heerlijk relaxed in slaap te vallen en het ondersteunt mijn immuunsysteem!

Wanneer mensen tijdens de yogales iets hebben, dan geef ik een olietje en het helpt altijd!

Wat wil je nog meer?

VOOR ALLES IS EEN OLIE!

En dat is ook echt zo!

Hoe het komt dat ik weg ben van de essentiële oliën? Ik houd van puur zuiver en natuurlijk :). Dat wil toch iedereen? Omdat ze bijna magisch zijn! Want ze kunnen je ondersteunen. Op drie verschillende vlakken! Fysiek, mentaal en emotioneel:
Ze ondersteunen je lichaamsfunctie;
Ondersteunen je mentale vermogen;
En helpen je om emotioneel in balans te blijven!

En dan heb ik het nog niets eens over die vrachtladingen gifstoffen die je minder binnenkrijgt als je stap voor stap al je schoonmaakmiddelen en huidverzorgingsproducten gaat vervangen door essentiële oliën! Want ook dat doet wat. Dat voel je!

Dus ja. Ik ben fan :). Want het doet zoveel met mij! En dat vind ik fantastisch! En dat gun ik ook jou!

Daarom dus deze gratis workshops.

Gratis workshops over het Wat en Waarom van Essentiële Oliën

Wil je ook een gezonde lifestyle? Regelmatig geef ik samen met Liesbeth Bakker een gratis workshop over het Wat en Waarom van Essentiële Oliën! Ook als je al met de oliën werkt kan dit heel leerzaam zijn.

Ben jij nieuwsgierig naar de oliën?

Vraag je je af wat ze voor jou zouden kunnen betekenen?

Dan is deze training voor jou!

Want echt. Essentiële oliën zijn zoveel meer dan een geurtje! Het zijn echte lifesavers. 100% natuurlijk & puur. En ze werken op zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel niveau!

Wat ga je ontdekken in deze workshop?

♥ 5 dingen die je niet weet over essentiële oliën
♥ 10 dingen die je moet weten VOOR je koopt!
♥ Hoe je kan poetsen met Essentiële Oliën
♥ Hoe je emoties in balans houdt met Essentiële Oliën
♥ Hoe essentiële oliën werken

Een prachtige training en helemaal gratis.

Praktische informatie

19 februari van 11.00 tot 13.00

Bij Dolfijn Wellness in Amsterdam.

Aanmelden

Ben jij nieuwsgierig naar het wat en waarom van essentiële oliën en wil je weten wat ze voor jou kunnen betekenen? Wij vertellen er je graag alles over! Stuur een mailtje naar info@dolfijnwellness.nl om je aan te melden.

Hopelijk tot in een van de workshops!

even iets over yasmijn met wie ik de workshop samen  geef en over de olien  en over mezelf.

Yasmijn heb ik mogen leren kennen tijdens de kinderyoga opleiding en wat mij meteen opviel was haar enorme liefde om kinderen te willen helpen en kinderen maar ook volwassenen zich weer te laten ervaren dat ze het licht zijn. Dat ze mogen stralen. 
Een affirmatie die ik iedere ochtend zeg is dat ik dankbaar ben dat ik mensen en kinderen mag helpen het licht in zichzelf weer te vinden of te hervinden.  Dat is denk ik ook waardoor Yasmijn en ik zo een verbondenheid voelen. Wat ik bewonder is dat ze hier al zo jong zo vol passie en toewijding mee bezig is. Dit is echt heel bijzonder. Ik ben ook enorm dankbaar dat ik haar een stukje op haar pad heb mogen en mag begeleiden.
Yasmijn is echt een lichtwezen. Een engel op aarde!!
 
 
Yasmijn vroeg of ik een stukje over mezelf wil vertellen en ja dat doe ik graag voor haar. Ik ben Patty en geef met heel veel liefde en aalles wat ik in mij heb de kinderyoga opleiding, Deugdenyoga opleiding en de spirit en soulcoaching opleiding. Dit alles is organisch ontstaan vanuit een langdurig ziek zijn ben ik alles gaan doen om te halen en mij persoonlijk te ontwikkelen, nooit gedacht dat ik dit er allemaal uit voort zou vloeien. Van het een kwam het ander., en zo ontstond het spirituele yogacentrum dolfijnwellness. Zo mooi wat ik allemaal mag doen. Toen ik voor de klas  stond wat ik met heel veel liefde deed, vertelde iemand mij je gaat iets veel groters doen met kinderen dan die dertig in je klas. Je gaat heel heel veel kinderen bereiken en helen. Ik dacht echt oh jeeh  wat een grote taak krijg ik van het universum en hoe moet ik dat doen? Inmiddels heb ik denk ik meer dan 2500 mensen opgeleid als kinderyoga docent en nu begrijp ik dat ik het niet alleen hoef te doen want hoeveel kinderen worden er nu wel niet bereikt door al die kinderyoga docenten die kinderen helpen in hun kracht te komen en hun licht te laten stralen. En een daarvan is yasmijn en zij is echt wel heel bijzonder! 
Gaande weg kwam ik ook met doTerra in aanraking en naast yoga zijn de olien ook heel heelend. Ik las per “toeval” iets over een workshop olien en chakra’s en ik werd er als het ware naar toe getrokken. Het bijzondere was dat ik het universum net een paar dagen van te voren had gevraagd om iets nieuws op mijn pad te laten komen om mensen en kinderen nog meer te kunnen helpen Die middag was ik meteen verkocht.
doTerra betekent geschenk van de aarde en ja het is een heel groot geschenk.
Het rare vind ik dat mensen soms vragen werkt heet wel?  Medicijnen zijn synthetisch nagemaakte kruiden!! Dan kan je volgens mij toch veel beter direct de dingen vanuit de natuur nemen en dat zijn De etherische olien van doTerra, deze zijn zo puur en zuiver.
Inmiddels heb ik al zoveel bijzonders dingen meegemaakt op fysiek maar ook emotionele en spiritueel niveau.
Dus ja ik ben ontzettend dankbaar dat dit toen op mijn pad is gekomen en dat ik zo nog meer mensen kan helpen bij hun helingsproces. En helemaal leuk dat yasmijn dit ook direct zo voelde en we nu samenwerken en zo hopen mee te helpen aan een betere en gelukkigere wereld waar iedereen zijn potentieel kan leven en we vrede en harmonie op aarde krijgen.
 
 
Wat zijn de olien toch bijzonder! Iedere keer doen ze me weer verbazen; wat een druppeltje kan doen! De olien “verkopen” zichzelf wanneer je er aan ruikt ben je verkocht. De frequentie is zo hoog en nemen je mee in die frequentie. 
Wanneer je in een ruimte komt waar ruzie is of was dan kan je dit voelen en dan voel je vaak je eigen energie veranderen of omlaag gaan. De frequentie in die ruimte is dan laag. De olien hebben een hoge frequentie en hoe hoger de frequentie (trilling) hoe blijer en gelukkiger je je voelt.
Een mooie voorbeeld is dat mijn broer die niks van dit soort dingen wil weten en vaak wat down is, bij mij kwam en ik had wild Orange in de diffuser en die stond toevallig achter hem. Hij wist dit niet maar hij zei na 10 minuten: Pat ik weet niet wat het is maar ik voel me zo vrolijk en blij wat doe je? ik zei ik doe niks!
Ik vertelde hem van de wild Orange en liet hem het flesje zien en ruiken. Hij was meteen verkocht!!