De Rite van de Baarmoeder

Zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroot je met de Rite van de baarmoeder, een heling en zegening. Je komt in de zachte liefdevolle creatieve energie.

De 13de Rit, de rite van de baarmoeder is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Vaak dragen we ook een stuk (bewust en/of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee... Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging. Je vergroot je zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Nu is echter het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs vol zelfvertrouwen en eigenwaarde.

heling en zegening van de vrouwelijke energie

 

‘RITE OF THE WOMB’ De rite van de baarmoeder.

De Baarmoeder-rite is de 13e Munay-Ki inwijding en is onderdeel van een negental overgangsrites van de Q’ero-sjamanen afkomstigd uit Peru. De baarmoeder centraal bij dit ritueel. De baarmoeder is een plek waar veel vrouwen vaak angst, spanning verdriet en trauma’s opslaan uit dit en vorige levens vaak onbewust. Het ritueel is erop gericht om de vrouw en de baarmoeder weer terug te brengen naar hun oorsprong en alle pijn en verlies die erin opgeslagen is los te laten en de oorsprong van liefde en creatie er weer te laten zijn.

Het is een cadeau aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een healing als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden.
De healing gebeurt op individueel en collectief niveau.

“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.”

Als de vrouw niet in contact staat met haar buik en baarmoeder ervaart ze disharmonie in haar leven. Dat kan zich op verschillende manieren uiten, zoals:
Je relatie of seksueel leven klopt niet of stroomt niet lekker.
Je voelt alsof je niet het leven leeft dat je graag zou willen leven, dat je niet helemaal jezelf kan zijn of jezelf laat zien.                                               
Je bent voortdurend bezig met geven, met het weggeven van jezelf.                                                     Je ervaart voortdurende aanwezigheid van stress.
Je staat jezelf niet toe te ontvangen.

De disharmonie kan zich uiten in het uitblijven van zwangerschap. Ook in menstruatieklachten, het uitblijven van menstruatie of juist extreme menstruatie.
Qua gedrag kan het zich uiten in onderdanig gedrag, je aanpassen, of je verstoppen. En natuurlijk het tegenovergestelde daarvan: dominant gedrag, starheid en egocentrisch gedrag.

Kortom, jouw leven flowt niet helemaal zoals je wil. Het leven doet pijn. Deze pijn, spanning, verdriet, eenzaamheid, boosheid, trauma worden allemaal opgeslagen in jouw baarmoeder. Dat is de reden waarom we daar het liefst wegblijven en ‘op slot’ gaan (dit kan zich bij iedereen op een andere manier uiten). De baarmoeder is juist de plek van onze creativiteit, schepping, en wijsheid.

Het is een ‘bevrijding’ zowel op fysiek, mentaal als spiritueel niveau.

Als het natuurlijk evenwicht in de baarmoeder hersteld wordt, wordt de weg weer vrijgemaakt voor de vitale levensenergie, creatieve en seksuele stroom, kracht en wijsheid. Je ervaart dat als diepere verbondenheid met je ware levenskracht en scheppingskracht.

Tijdens de ceremonie maakt ieder contact met datgene wat zij kan en wil loslaten op dat moment. Daarna ontstaat er plek waar vandaan je de kracht van creatie voelt om dat wat jij wil manifesteren ruimte te geven zich door jou heen te laten ontvouwen.

De Rite wordt door de Womb Keeper (ik, in dit geval) overgedragen. Dit is een helende energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder naar jouw baarmoeder. Het ritueel is helend, opschonend en bevrijdend. Je wordt herboren in jouw vrouw zijn, jouw schoonheid, jouw waardigheid, jouw bedoeling.

Naast de één-op-één baarmoeder healing trajecten die ik doe is de ceremonie van de Rite een magisch moment van verbondenheid. Stap voor stap sta ik jou bij om weer in contact te komen met jouw baarmoeder en jouw buik. JOUW KERN.

Het is ieder keer weer een bijzondere ervaring om vrouwen bij dit proces te mogen begeleiden.

Meer info over de Rite klik hier:
Meer info over de oprichtster Munay Ki klik hier:
De Rite van de Baarmoeder is zeer krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie in een natuurlijke balans waardoor je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer zal stromen. Een heling, een zegening... een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid.

Deze 2,5-uur durende bijeenkomst, waarbij je de Rite van de Baarmoeder (13de rite van de Munay Ki) ontvangt, wordt deskundig begeleid door Patty Jongemaets. Patty is Spirit and soul coach, deugdenyogadocent en geeft verschillende opleidingen, reconnection healingen en is wombkeeper. Ben je wombkeeper, dan ben je van harte uitgenodigd om de rite opnieuw te ontvangen. Net zolang tot je voelt, dat je vrij bent van de pijn of de angst, die je in je baarmoeder hebt opgeslagen, want:
De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

De Rite is voor alle vrouwen, dus ook (of juist) als je geen baarmoeder meer hebt. Vrouwen met of zonder kinderwens. Ook wanneer je nog niet menstrueert, ter voorbereiding op je zwangerschap, om vrij te zijn van overgangsklachten, etc...

Data en Prijzen

Voor meer informatie over Data en Prijzen, klik hier.

Nadat je hebt gereserveerd, ontvang je een e-mail ter voorbereiding op de rite. Hierin staat ook wat je mee dient te nemen.