Online deugdenyoga ‘Dankbaarheid’

Dolfijn Wellness - Patty Jongemaets

Herkenbaar?

Denk je ook weleens: hoe kan het dat ik zoveel heb en me toch niet gelukkig voel?

Zit je regelmatig laag in je energie?

Maak je je snel zorgen?

Ervaar je druk en stress?

Of zou je simpelweg wel wat blijer willen zijn?

Wil je weg van de drukte en al het doemdenken?

 

Dan is dit online yogaprogramma over dankbaarheid voor jou

Voel elke dag meer rust en vreugde

Trek liefdevollere relaties aan en voel je meer verbonden

Merk hoe je gezelliger en liever voor je familie wordt

Vervul je intenties en verlangens gemakkelijker en met meer plezier

Voel je elke dag energieker en geconcentreerder

Voel je dankbaarder….

 

Dankbaarheid helpt je anders in het leven te staan. Je krijgt meer energie en wordt blijer. Je leert dat wat je hebt te waarderen. De dingen, maar bovenal ook de mensen in je leven.

Ooit las ik “Laat alleen je hoofd naar beneden hangen om je schoenen te bewonderen!” Yoga helpt je weer in een blijer staat van zijn te komen. Het laat je ontdekken en zien wat er wél is. Je wordt bewuster van alle mooie dingen om je heen. Niet alleen met je hoofd, maar het ook echt voelen op een diep niveau.

Over Patty en de deugdenyoga

Patty ontwikkelde de Deugdenyoga. Ooit kwam zij met behulp van yoga een burnout en de daaruit voortvloeiende ME te boven. Nu is het haar passie om met yoga zoveel mogelijk volwassenen en kinderen te inspireren om hun dromen en doelen te behalen. Patty is fulltime yogadocent, kindercounseler, Reconnective healing practioner en eigenaar van Dolfijn Wellness. Met haar jarenlange ervaring in het onderwijs geeft Patty yogalessen, coacht en verzorgt ze de docentenopleidingen. Inmiddels heeft zij al ruim 200 deugdenyogadocenten opgeleid en rond de 800 kinderyogadocenten. Over Deugdenyoga schreef zij een aantal boeken en met haar online trainingen wil zij het nog dichter bij de mensen brengen.

Inhoud van het programma

Ervaar de kracht van dankbaarheid in je leven. De 3 inspirerende videolessen helpen je weer positief in het leven te staan. Werken met de deugd dankbaarheid geeft je nieuwe energie.

 

Wat krijg je?

3 videolessen
3 werkboeken

 

Wat kun je verwachten van deze 3 yogalessen?

Elke les bestaat uit een werkboek en een videoles van ongeveer 1 uur en 20 minuten. In de deugdenyoga zijn alle oefeningen en houdingen uitgekozen passend bij de deugd.

 

Les1

In de eerste les ga je negatieve emoties loslaten om zo in dankbaarheid te kunnen komen. Dankbaarheid is het geheugen van het hart, het brengt je dichterbij jezelf. We staan stil bij dankbaar zijn voor je lichaam.

Les 2

In les 2 leer je 10 mantra’s. Dit zijn woorden of zinnen die je herhaalt. Met de mantra’s plaats je zaadjes in je onderbewustzijn wat kan zorgen voor een positievere mindset. Waardoor je meer stilstaat bij alledaagse kleine dingen en je dankbaarder voelt. We kijken naar dankbaarheid in relatie tot geven en ontvangen.

Les 3

De derde les gaat over vergeven en intenties. Je leert om een intentie neer te zetten, zodat je leert waar je je aandacht op wilt richten. Want dat wat je aandacht geeft, groeit. Daarbij krijg je in deze yogaserie extra tips over je adem, voeding enzovoort.

 

Ervaringen van deelnemers

Arend Kuilman

Ik zat wat in een negatieve spiraal. Hoe bijzonder dat door met dankbaarheid bezig te zijn de energie veranderd! Ik heb mij voorgenoemden iedere dag een les of stuk van de les te doen om in die energie te blijven. Dank

Anouk Kleykamp

Deugdenyoga helpt mij om elke dag bewust te zijn van mijn kernkwaliteiten. Wanneer ik dankbaarheid voel, ervaar ik meer rust en voel ik mij gelukkiger. Het fijne aan deze Deugdenyoga cursus is dat ik het op mijn eigen tempo kan doen. Echt een aanrader!

Katrien Goethals

Dankbaar voor deze mooie les! Mijn lichaam en geest werden door dankbaarheid geprikkeld én mijn hart werd ermee gevuld… klaar om dankbaarheid te uiten en te ontvangen. Namasté

Wat is deugdenyoga?

 

Laat je inspireren en motiveren door deugdenyoga.

En ervaar meer dankbaarheid in je leven.

Je lichaam, hoofd, hart en ziel zullen je heel dankbaar zijn!

 

Prijs

Voor €49 heb je levenslange toegang tot de online training Dankbaarheid.