Online deugdenyoga ‘Dienstbaarheid’

Herken je dit?

Zit je regelmatig laag in je energie?

Voelt het alsof je altijd voor anderen druk bezig bent?

Loop je weleens voorbij aan jouw eigen behoeften?

Loop je jezelf wel eens voorbij?

Ervaar je druk en stress?

Wil je graag meer van betekenis kunnen zijn?

Dan is het online yogaprogramma Dienstbaarheid voor jou

Dienstbaarheid geeft namelijk betekenis aan je bestaan.

Je voelt je hierdoor energieker.

Krijg meer ruimte voor jezelf en jouw behoeften.

Ervaar meer rust en ontspanning.

Wanneer je dienstbaarheid inzet, dan kun je de wereld positief veranderen.

Over Patty en de deugdenyoga

Patty ontwikkelde de Deugdenyoga. Ooit kwam zij met behulp van yoga een burnout en de daaruit voortvloeiende ME te boven. Nu is het haar passie om met yoga zoveel mogelijk volwassenen en kinderen te inspireren om hun dromen en doelen te behalen. Patty is fulltime yogadocent, kindercounseler, Reconnective healing practioner en eigenaar van Dolfijn Wellness. Met haar jarenlange ervaring in het onderwijs geeft Patty yogalessen, coacht en verzorgt ze de docentenopleidingen. Inmiddels heeft zij al ruim 200 deugdenyogadocenten opgeleid en rond de 800 kinderyogadocenten. Over Deugdenyoga schreef zij een aantal boeken en met haar online trainingen wil zij het nog dichter bij de mensen brengen.

Inhoud van het programma

Ervaar de kracht van dienstbaarheid in je leven. De drie inspirerende videolessen helpen je weer positief in het leven te staan. Werken met de deugd dienstbaarheid zuivert je hart.

 

Wat kun je verwachten van deze 3 yogalessen?

Elke les bestaat uit een video van ongeveer 1 uur en 20 minuten. In de deugdenyoga zijn alle oefeningen en houdingen uitgekozen passend bij de deugd. De lessen zijn daarom opgedeeld in een video met de introductie met beginmeditatie en een video met de yogales met alle houdingen en een eindontspanning. In de introductie van de eerste les bespreken we de deugdenkaart van dienstbaarheid.

 

Les 1

Vaak zijn we heel dienstbaar naar anderen, maar voelen we ons uitgeput door de manier waarop we dat doen. In deze eerst les staan we daarom stil bij dienstbaar zijn naar jezelf.

Les 2

In les 2 gaan we nog een stapje dieper in dienstbaarheid naar jezelf. We gaan dienstbaar zijn naar onze gewrichten en ons lichaam. Het is een rustige kalme les die op een diep niveau doorwerkt.

Les 3

De derde les gaan we werken met Karma Yoga. Karma Yoga is onbaatzuchtige dienstbaarheid aan de mensheid. Karma Yoga is de Yoga van onzelfzuchtige actie die het hart zuivert.

 

Wat is deugdenyoga?

 

Doe mee!

Laat je inspireren en motiveren door deugdenyoga.

En ervaar meer dienstbaarheid en betekenis in je leven.

Je lichaam, hoofd, hart en ziel zullen je heel dankbaar zijn!

Prijs

Voor €39 heb je levenslange toegang tot de online training Dienstbaarheid.