Online deugdenyoga ‘Ondernemingszin’

Herken je dat?

Van die momenten dat je niet verder komt?
Je wilt iets neerzetten en ondernemen, maar het komt niet van de grond
Misschien wil je nu echt je eigen business opzetten…
Of iets kleiners zoals eindelijk dat kastje, die zolder of de schuur opruimen…
Weer wat vuur in je relatie blazen?
Je denkt: “Ik moet echt weer eens met die of die afspreken”, maar het komt er gewoon niet van
Of misschien heb je het gevoel stil te staan en weet je even niet wat je wilt doen of ondernemen

 

Met de deugdenyogalessen ondernemingszin krijg je letterlijk zin om te ondernemen!

Je gaat weer ontdekken wat je het liefst wilt doen
Je wordt creatiever in het bedenken van oplossingen
Je wordt daadkrachtiger
Je gaat het gewoon doen
Kortom ondernemender op heel veel gebieden

 

 

Over Patty en de deugdenyoga

Patty ontwikkelde de Deugdenyoga. Ooit kwam zij met behulp van yoga een burnout en de daaruit voortvloeiende ME te boven. Nu is het haar passie om met yoga zoveel mogelijk volwassenen en kinderen te inspireren om hun dromen en doelen te behalen. Patty is fulltime yogadocent, kindercounseler, Reconnective healing practioner en eigenaar van Dolfijn Wellness. Met haar jarenlange ervaring in het onderwijs geeft Patty yogalessen, coacht en verzorgt ze de docentenopleidingen. Inmiddels heeft zij al ruim 200 deugdenyogadocenten opgeleid en rond de 800 kinderyogadocenten. Over Deugdenyoga schreef zij een aantal boeken en met haar online trainingen wil zij het nog dichter bij de mensen brengen.

Inhoud van het programma

Ervaar de deugd ondernemingszin in je leven. De 3 inspirerende videolessen zetten je in je daadkracht en wakkeren je actiemodus weer aan! Met chakra’s, uitgelegde asana’s (houdingen), fijne meditaties en leuke oefeningen ontwikkel je jouw ondernemingszin.

Wat krijg je?

3 videolessen
& werkboek

Wat kun je verwachten van deze 3 yogalessen?

Elke les bestaat uit een werkboek en een videoles van ongeveer 1 uur en 20 minuten. In de deugdenyoga zijn alle oefeningen en houdingen uitgekozen passend bij de deugd.

Les1

In de eerste les gaan we je creativiteit aanwakkeren en je verlangen ontdekken. We gaan voornamelijk werken met het tweede chakra om te ontdekken waar je in wilt ondernemen.

Les 2

De tweede deugdenyogales gaan we met het derde chakra aan de slag. Het chakra van de daadkracht. Want wat heb je eraan wanneer je allemaal prachtige ideeën hebt, maar het niet neerzet? Ik hoor vaak van mensen dat ze allerlei ideeën hebben. Prachtige ideeën waar het vervolgens ook bij blijft. Het derde chakra maakt je daadkrachtiger en je wordt daadwerkelijk ondernemender. Dan ga je opruimen, ondernemen en vooral doen!

Les 3

Dit is een bijzondere les. We gaan ons laten ondersteunen in ondernemingszin door een etherische olie. Als je wilt trek ik zelfs een persoonlijke emotionele etherische olie kaart voor je en krijg je een eigen olie thuisgestuurd. De verdere intentie voor deze les is gezond 120 worden met ondernemingszin!

 

Ervaringen van deelnemers

Al na de eerste les zei iemand tegen mij: “Patty, ik heb mijn eigen verantwoordelijkheid gepakt en niet meer gewacht op de ander. Ik heb gewoon zelf het initiatief genomen en nu staan mijn workshops er!”.

Een geweldige deugd om mee te werken en om aan het werk te gaan!

Onderneem je mee?

Wat is deugdenyoga?

Prijs

Voor €49 heb je levenslange toegang tot de online training Ondernemingszin.