Locaties Amsterdam, Enkhuizen en Spanje.

Opleidingslocatie in Amsterdam

Onze opleidingen volg je bij onze yogaschool aan het Nieuwe Meer in Amsterdam Buitenveldert. Net buiten de drukte van de stad Amsterdam is Dolfijn Wellness een oase van rust en ontspanning. Hier kom je tot jezelf. Dolfijn Wellness beschikt over een fijne, lichte yogaruimte met uitzicht op het water. Bij mooi weer geven we de lessen op de houten vlonders aan het water. Soms ook zelfs op het water.  Ook is er nu een opleiding in Enkhuizen zie verderop op deze pagina.

Dolfijn Wellness Yoga Lessen Dolfijn Wellness Yoga Lessen Dolfijn Wellness Yoga Lessen Dolfijn Wellness Yoga Lessen

Opleidingslocatie in Spanje

De versnelde docentenopleidingen kun je ook in yogacentrum in Pego, Spanje volgen.

Pego ligt tussen Valencia en Alicante. Je kan op beide bestemmingen vliegen.

De lessen vinden plaats tussen de mandarijnen, grapefruit en sinaasappelbomen. Heerlijk in een rustige natuur.

Je hebt de mogelijkheid om in een tent te overnachten of in een hotel (hier moet je voor bijbetalen). De tenten hebben stahoogte en zijn geschikt voor 2 personen. Je ligt op een klapbed (dus geen luchtbed).

Je hebt 7 dagen les en je bent 1 dag vrij om je examen voor te bereiden. De lestijden zullen wisselend zijn, omdat we soms in de avond doorwerken om dan overdag een keer extra vrij te zijn en hopelijk te kunnen genieten van de zon.

Inbegrepen in deze opleiding:

  • De overnachtingen in een tent of hotel met bijbetaling
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Verder de gebruikelijke dingen zoals de docentenmap, en tussendoor iets lekkers, thee, mandarijnen/sinaasappel/grapefruitsap.

Het weer is in december en februari vaak heerlijk. Overdag korte broek en t-shirt. In de vroege ochtend en namiddag warme kleding aan.

Heer volg je een opleiding die ook als vakantie voelt!

Opleidingslocatie In Enkhuizen

De lessen zullen in Enkhuizen gegeven worden door Esther  Muizelaar  meer over haar  klik hier   


Dolfijnwellness - keurmerk Kinder YogaDolfijnwellness - SYN Klassieke YogaDolfijnwellness - CRKBO geregistreerd docentDolfijnwellness - CRKBO instellingDolfijnwellness - Adiona 

De opleidingen van Dolfijn Wellness staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en bij het YAP, Yoga Allicance Professionals. Ook zijn we aangesloten bij de Samenwerkende Yogadocenten Nederlanden bij Adiona, platform voor kindercoaches.

Save

Save