Opleiding Spirit & Soul coaching

Wil je mensen helpen om hun passie te leven, hun te helen op een dieper level. Volg dan de opleiding Spirit & Soul coaching. Dat is coaching op een dieper level, direct naar de kern van het probleem.

6- daagse training voor coaching op een dieper level

Als yogadocent en/of coach heb je de passie om anderen te helpen, met het vinden van balans. Want soms lopen mensen vast, hebben hun burn out, zijn op zoek naar hun doel in het leven. Dan kun je helpen hen weer in hun eigen kracht te zetten. Met de opleiding Spirit & Soul coaching leer je direct toegang te krijgen tot de ziel. Je leert vanuit daar verder te coachen. Dat zorgt ervoor dat het proces sneller gaat en er eerder een bewustzijnsverandering komt. Zelf zal je ook een persoonlijk en spirituele ontwikkeling doormaken.

Coachen naar de oplossing

Met het coachen op een dieper level van de ziel hoef je niet de “beerput” open te trekken. Je komt eerder bij de kern van het probleem of blokkade. Vanuit daar ga je werken naar de oplossing, de verandering. Een positief zaadje planten. Hierbij moet degene wel zelf aan de slag. Leren dat niemand dit voor hem of haar kan doen. Als coach begeleid je mensen hierin.

Je krijgt zeer krachtige coachingstechnieken aangereikt . Hiermee kun je als soulcoach mensen helpen en begeleiden en hun ware zelf helpen terug te vinden. Als het ware weer helpen “heel” te worden. In een aantal sessie kun je mensen al heel veel verder helpen. Veel mensen zeggen: “Je legt direct de vinger op de zere plek, waar ik al tijden voor in therapie ben”.

Helpende hand

Graag begeleid ik je om je kracht en kennis nog meer te ontwikkelen of te hervinden en je passie te leven! Mogen mijn kennis, ervaringen, liefde, betrokkenheid en oprechtheid een helpende hand voor je zijn!

Inhoud

  • Wat is een soulcoach?
  • Hoe houd je een intake?
  • Ontdek hoe je de kernwoorden eruit kan halen
  • Leer testen via de spiertest

Via verschillende methodes ga je verder te werk net wat de ziel nodig heeft:

  • Chakra’s optimaliseren
  • Emotionele balans
  • Innerlijk kind
  • Zielencode

Om deze opleiding te kunnen volgen, moet je eerst de tweedaagse Workshop Deugden afgerond hebben. Voorafgaand aan de opleiding krijg je een intakegesprek.

Officiële beroepsopleiding

De opleidingen van Dolfijn Wellness staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Tevens zijn we aangesloten bij Samenwerkende Yogadocenten Nederland.

Lesdagen en Prijzen

DataLestijden 20 mei, 26 mei, 16 juni, 23 juni, 7 juli en 15 juli.  Lestijden van 9.00 tot 16.00

Kosten
€ 1.500,00 (inclusief intake, uitgebreide werkmaterialen en certificaat)