Over ons

Over Dolfijn Wellness

Yogacentrum Dolfijn Wellness Amsterdam is al ruim 40 jaar hét opleidingsinstituut voor kinderyoga en deugdenyoga. Al jaren verzorgen we diverse yoga docent opleidingen  voor de beginnende maar ook voor de gevorderde yoga docent. Je vindt ons pal aan het water de Nieuwe Meer. Een prachtige plek om tot rust te komen en je volledig in het moment te laten zijn.

Eigenares Patty Jongemaets en tevens bedenker van deugdenyoga, heeft in al die jaren dat Dolfijn Wellness bestaat, inmiddels duizenden mensen weten te inspireren met haar erkende en gecertificeerde yogadocent opleidingen en workshops.

De deugdenyoga opleiding is voor iedere yogadocent een enorme verrijking en zorgt ervoor dat je leerlingen de yogalessen intenser beleven. Bovendien vergroot het je bewustzijn over al jouw innerlijke kwaliteiten en leer je hoe je die kunt laten schitteren. Ook nadat je van de yoga mat bent gestapt!

Wil je kennismaken met deugdenyoga? Volg gerust een (online) deugden yogales bij ons!

Met een kinderyoga opleiding op zak kun je kinderen (3 t/m 12 jaar) motiveren om op een speelse, positieve en verantwoorde manier te ontdekken hoe hun lichaam werkt en hoe ze invloed hebben op hun gedachtes en gevoelens.

Maar we bieden meer. We geven ook deugden yogalessen en verzorgen talloze workshops die je helpen je te ontwikkelen als yogadocent, coach en ook als mens.

We werken in kleine groepen (gemiddeld 8 deelnemers). Hierdoor kunnen we iedereen voldoende persoonlijke aandacht geven. Onze opleidingsruimte is warm, gezellig en intiem. Vaak gebruiken we passend bij de deugd een heerlijke 100% zuivere (essentiële) olie van dōTerra.

De yoga docenten van Dolfijn Wellness

Patty Jongemaets

Patty Jongemaets is eigenares van Dolfijn Wellness. Zij is fulltime yoga docent, kinder counselor en Reconnective healing practioner. Ooit kwam zij met behulp van yoga een burn-out en de daaruit voortvloeiende ME te boven. Vanaf toen werd het haar passie om zoveel mogelijk volwassenen en kinderen via yoga krachtiger te maken en te inspireren om hun dromen te volgen en doelen te behalen.

Patty is de bedenker van deugdenyoga dat ooit in meditatie tot haar was gekomen. Over deugdenyoga heeft inmiddels een aantal boeken geschreven.

Door haar jarenlange ervaring in het onderwijs geeft ze les, verzorgt ze de opleidingen en coacht ze mensen. Inmiddels heeft zij al ruim 300 mensen opgeleid tot deugdenyoga docent en meer dan 2000 kinderyoga docenten opgeleid.

Patty Jongemaets

Achtergrond & opleidingen Patty Jongemaets

 • Teacher training Rishikesh (1978)
 • Spiritueel HumanYoga level 1 en 2 bij Dasira Narada (1996)
 • Docentenopleiding Integrale Yoga (2007)
 • Raja yoga (2007)
 • The Reconnection
 • The Reconnective yoga teacher training
 • Reiki 1 en 2
 • Mind and Body Coaching
 • Kindercounseling
 • Chakra balancing
 • Deugden Master en Facilitator
 • Life codes train the trainer
 • Begin train the trainer
 • The gift train the trainer
 • Aroma touch massage dōTerra

Dana geeft de tieneryoga

Even voorstellen…     

Hi! Ik ben Dana en yoga maakt mij elke dag opnieuw blij, fit, verbonden met de wereld en verbonden met mijzelf.

Mijn opleidingen tot yogadocent heb ik met succes gevolgd bij Dolfijn Wellness, het Yoga Opleidingsinstituut van Patty Jongemaets (www.dolfijnwellness.nl) en de Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos (www.denieuweyoga-school.nl).  Ik school mijzelf op gebied van yoga continu bij. Ik ben getrouwd en trotse mama van twee sportieve tienerzoons. Yogalessen geef ik vanuit mijn hart en met passie omdat ik weet dat yoga mensen in hun kracht zet en gezond en happy maakt.

 Zou je jij graag relaxed willen voelen, minder stress ervaren, meer concentratie hebben op school, fit, lenig en sterk zijn en je gezond en happy willen voelen? Kom dan op TIENERYOGA! Samen oefenen zonder competitie in een gezellige respectvolle sfeer waar je lekker jezelf kunt zijn, dat is TIENERYOGA!

Esther Muizelaar

Opgegroeid met yoga en bewustzijn als lifestyle, begon Esther als begin twintiger al met yoga. Dat is misschien niet zo verwonderlijk wanneer je een moeder hebt die yoga docente is.

Vanuit haar eigen yogacentrum in Enkhuizen geeft Esther sinds 2013 yogalessen aan volwassenen, tieners en kinderen. Daarnaast verzorgt ze de kinderyoga docentopleiding. Voor haar betekent yoga thuiskomen in je eigen lichaam, innerlijke vrijheid, rust en vitaliteit. Ze voelt het als haar levensmissie om yoga en mindfulness door te geven aan kinderen. Door yoga begrijpen kinderen hoe ze invloed hebben op hun gedachtes en gevoelens. Dat geeft ze zelfvertrouwen en leert ze spelenderwijs begrijpen waar hun krachten liggen.

 

Achtergrond & opleidingen Esther Muizelaar

 • Esther heeft in 2013 de kinderyoga docentenopleiding en meerdere workshops bij Dolfijn Wellness gevolgd.
 • Daarnaast is ze gediplomeerd Hatha yoga docente (4-jarige opleiding aan de Yoga Academie Nederland).

Yoga Docenten bij Dolfijn Wellness

Onze yogalessen en yoga opleidingen worden verzorgd door ervaren docenten. Patty Jongemaets is de ontdekker van Deugdenyoga.

Esther Muizelaar is opgeleid door Patty Jongemaets en verzorgd de kinderyoga opleiding in Enkhuizen.