Blog

2019: het jaar van handelen vanuit je hart

Liefde! Daar draait het om bij Valentijn. De wereld heeft behoefte aan liefde, aan mensen die vanuit hun hart werken, met een krachtige intentie voor vrede en vreugde en verbinding voor álle mensen op aarde.

In de Chinese astrologie is 2019 het jaar van het varken. Het jaar waarin mensen die vanuit hun hart handelen – met geduld, vanuit de intentie tot samenwerking en harmonie – succes zullen oogsten. Dit is het jaar van het creëren van harmonie, samenwerking en een vreugdevolle, vredevolle samenleving.

Krachtige intentie voor vrede, vreugde en verbinding

Deze maand las ik een heel mooi stukje tekst van Edith Hagenaar van Sunshine for the Soul. Zij schrijft dat ze jarig is en als verjaardagscadeau vraagt om dit jaar (en alle jaren daarna) zo’n iemand te zijn. Iemand die vanuit zijn/haar hart werkt, met een krachtige intentie voor vrede en vreugde en verbinding voor alle mensen op aarde.

Een prachtige intentie vind ik. En zelfs als je dit al doet: rek je hart nóg verder op, laat je liefde nóg meer alomtegenwoordig zijn. En vertrouw – nee: wéét – dat wat jij doet een domino-effect heeft op de hele wereld.

Hoe mooi en laten we dit met elkaar elke dag doen. Niet alleen vandaag op Valentijn. Laat deze Valentijnsdag ons hieraan herinneren.

Meer liefde in je leven

Met liefde deel ik mijn inzichten, tips en gedachten over ‘liefde’ en heb ik een cadeautje voor jou. Voor jezelf of om door te geven… Vorig jaar was een hele spannende Valentijn omdat ik die dag graag mijn gratis online filmpje ‘Meer liefde in je leven’ af wilde hebben. Dat lukte en inmiddels hebben er al heel veel mensen gekeken! En wat een liefdevolle reacties heb ik mogen ontvangen. Dankbaar! De training staat nog steeds online en als je deze nog niet hebt gevolgd, wil ik je hem deze valentijn graag schenken. En wellicht leuk om ook zelf met Valentijn deze gratis training cadeau te geven aan iemand die wel wat liefde kan gebruiken! Je kunt hem via deze pagina aanvragen.