Workshop ondernemingszin

Ondernemingszin zet door! De deugdenyogaopleiding is ooit ontstaan door een vraag van iemand die de kinderyoga opleiding bij mij heeft gedaan. Wendy kwam iedere week vanuit Alkmaar trouw naar mijn les deugdenyoga. En zij wilde graag leren om net zo les te geven als ik. Ze vroeg of ik een deugdenyoga docentenopleiding wilde starten. Dat heb ik gedaan. Wendy heeft nu het prachtige yogacentrum De Yogawereld in Alkmaar.

Ook nu kwam er na de les een vrouw naar mij toe. Deze deugdenyoga serie over ondernemingszin had haar zoveel gegeven. Ze is nu dingen eindelijk aan het neerzetten. Alles wat ze al die tijd in haar hoofd had, maar niet van de grond kreeg. Hoeveel tips ze ook al had gekregen. Nu lukte het en ging het bijna als vanzelf! Deze vrouw zei: “Ga een workshop geven en combineer het met yoga. Het is zo krachtig!”.

Dus om in de ondernemingszin te blijven: De workshop Ondernemingszin is er! Een workshop die je op hoofd, hart en zielsniveau zal raken en dan GA JE GEWOON. Dat kan gaan over ondernemingszin in je relaties of in je huis opruimen. Of eindelijk de vakantie of die reis boeken!  zie verder ook het online programma ondernemingszin klik hier

Data en Prijzen

Voor meer informatie over data en prijzen, klik hier.