Workshop wobbelyoga docent

In deze workshop inspireren we je om de Wobbel in te zetten in jouw eigen lessen. We laten zien hoe mooi alle elementen van yoga en de werking van de Wobbel samen kunnen komen. Natuurlijk stappen we zelf op de Wobbel en delen we de leukste houdingen en spelletjes met je. Thee en iets lekkers staan voor je klaar en je krijgt een reader vol informatie en inspiratie mee.

Na het volgen van de workshop kom je op de website van Wobbelyoga in het register te staan. Je ontvangt daarnaast het logo dat je mag gebruiken en in een besloten Facebook groep delen we ideeën en vragen met elkaar.

Ook krijg je op de aanschaf van een startpakket extra korting. Wobbel heeft namelijk speciaal voor docenten een startpakket samengesteld. Zo kun je na de workshop ook meteen zelf thuis en in je eigen studio op de Wobbel stappen.

Over de docent: Rianne Roodbeen

Rianne begon haar kinderyoga avontuur bij Patty. Ze werkt als leerkracht, pedagoog en kinderyogadocent in Amsterdam wanneer ze begin 2017 kennismaakt met de Wobbel. Ze vertaalt kinderyoga naar het Wobbelboard en in april 2017 maakte Wobbelyoga een vliegende start. Wat volgde waren warme reacties van over de hele wereld. Momenteel brengt ze Wobbelyoga dan ook met veel plezier over op andere kinderyogadocenten.

Data en Prijzen

Voor meer informatie over data en prijzen klik hier.