Workshop yoga en paardencoaching Amsterdam

Maak een reis naar binnen met de workshop yoga en paarden

Maak een reis naar binnen in rust en stilte. Rituelen, sjamanistische drum, meditatie, vind de ontspanning en de rust in Ilpendam/ ilperveld. Paarden spiegelen je ziel, en wie jij ten diepste van binnen bent. Samen met Jan van Stijgcoaching organiseren we deze dag. Een prachtige dag die je veel inzichten en heling kan geven. Wanneer?
5 juni van 10.00 tot 20.00 uur. Deze dag is vol. we hebben een nieuwe datum vrijdag 25 juni of zondag 27 juni even afhankelijk waar de meeste animo voor is. We houden anderhalve meter afstand behalve met de paarden! Die mag je heerlijk aanraken. We gaan er een prachtige dag van maken. Lunch en avondeten inbegrepen. We eindigen met kampvuur en een heerlijke meditatie.
Voor meer info mail naar info@dolfijnwellness.nl
Deze dag kost  €250,00 inclusief lunch en diner.
Programma
Welkom en Kennismaking op een speciale manier.
Intentie voor de dag
Meditatie-Deugden-yoga- en een ontspanningsmeditatie
Ritueel (verassing)
Lunch
In contact komen met de paarden.
Sessie met de paarden .
Sjamanistische drum plus Ritueel met de paarden.
Coaching individueel met de paarden. Ondertussen krijgen de anderen een andere opdracht.
Diner
Kampvuur eindmeditatie en afsluiting.

Locatie:

Stijgcoaching Den Ilp 133a, 1127 PM Den Ilp

https://stijgcoaching.nl

Hoe is deze workshop ontstaan?

Ik zit bij BNI Morgenstond. Een netwerkgroep waar je iedere week met ontbijt bij elkaar komt, gasten uitnodigt en 1 minuut pitches houdt om te ontdekken wat iedereen doet en zo elkaar kan promoten. Zo promoot ik daar de opleidingen van Dolfijnwellness https://www.dolfijnwellness.nl/opleidingen/Zo hield ook Jan de Vries van Steigcoaching zijn pitch tijdens de lockdown. Hij had hele mooie aanbieding voor de coaching sessies met de paarden. Ik dacht dit gun ik hem, ik had niet direct iets maar dacht dat komt wel. Ik heb 3 sessies gedaan en het was zo mooi. De paarden lieten me zoveel zien/voelen. ik mocht inzichten ontvangen.  Zo gaande weg, omdat ik iemand ben die graag wil delen en zeker dit soort mooie dingen, kwamen we samen tot deze bijzondere dag. Ik hoop je op deze dag te kunnen ontmoeten,  en de paarden vast ook en Jan zeker.

maak een reis naar binnen, paarden spiegelen je ziel

 

ILPERVELD

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

yoga en paarden workshop