Yoga en paarden

Een nieuwe workshop. Maak een reis naar binnen in rust en stilte met de paarden, rituelen, sjamanistische drum, meditatie en yoga, in Ilpendam/ ilperveld. Paarden spiegelen je ziel, en wie jij ten diepste van binnen bent. Samen met Jan van Steigcoaching organiseren we deze dag. Een prachtige dag die je veel inzichten en heling kan geven. Wanneer?
Zondag 20 september van 10.00 tot 20.00 uur. We houden anderhalve meter afstand behalve met de paarden! Die mag je heerlijk aanraken. We gaan er een prachtige dag van maken. Lunch en avondeten inbegrepen. We eindigen met kampvuur en een heerlijke meditatie.
Voor meer info mail naar info@dolfijnwellness.nl
Deze dag kost  €250,00 inclusief lunch en diner.

Hoe is deze workshop ontstaan?

Ik zit bij BNI Morgensond. Een netwerkgroep waar je iedere week met ontbijt bij elkaar komt, gasten uitnodigt en 1 minuut pitches houdt om te ontdekken wat iedereen doet en zo elkaar kan promoten. Zo hield ook Jan de Vries van Steigcoaching zijn pitch tijdens de lockdown. Hij had hele mooie aanbieding voor de coaching sessies met de paarden. Ik dacht dit gun ik hem, ik had niet direct iets maar dacht dat komt wel. Ik heb 3 sessies gedaan en het was zo mooi. De paarden lieten me zoveel zien/voelen. ik mocht inzichten ontvangen.  Zo gaande weg, omdat ik iemand ben die graag wil delen en zeker dit soort mooie dingen, kwamen we samen tot deze bijzondere dag. Ik hoop je op deze dag te kunnen ontmoeten,  en de paarden vast ook en Jan zeker.

ILPERVELD

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider