Yogalessen

Je kan hier de lessen volgen of via zoom. Dan doe je thuis "life" mee. Hierbij de link https://www.dolfijnwellness.nl/yogalessen/yogalessen-life-zoom/

Je kan ook online lessen volgen in je hele eigen tijd https://onlineacademy.dolfijnwellness.nl

Yogalessen zijn voor iedereen een effectieve manier om lichaam en geest in conditie te brengen en te houden. Yoga helpt je om meer in contact te komen met je lichaam en de verbinding tussen lichaam en geest opnieuw te maken. Yoga zorgt voor ontspanning, vreugde en flexibiliteit. Het helpt je om het beste uit je zelf te halen. Bij Yogaschool Dolfijn Wellness kun je terecht voor Deugdenyoga, Reconnective yoga en Kinderyoga. Elke les is een cadeautje voor jezelf. Er wordt in kleine groepjes gewerkt. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht. Het is gezellig, warm en intiem.

Bewuster, gezonder, gelukkiger door yoga

De yogalessen van Yogaschool Dolfijn Wellness geven we op een unieke plek in Amsterdam, aan het Nieuwe Meer in Amsterdam Buitenveldert. We hebben een fijne, lichte yogaruimte. Bij mooi weer vinden de lessen buiten plaats, aan het water en soms zelfs op het water. We werken in kleine groepen 8 tot 12 personen.  De kinderyoga gemiddeld 6 tot 8.

Opbouw van de yogales

Elke les bestaat uit een meditatie, yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, affirmaties en een fijne eindontspanning. Iedere les staat er een deugd centraal. Hierdoor krijg je yoga nog meer diepgang en neem je dit bewust of onbewust mee in je dagelijkse leven. Veel mensen hebben al aangegeven dat dit positief doorwerkt op hun relaties en ook in de relatie tot zichzelf. Deugdenyoga is een beleving van het begin tot het eind van de les! Vol enthousiasme, liefde en toewijding zal je door haar meegenomen worden. In haar lessen maakt ze ook gebruik van de 100% pure zuivere etherische olien van do Terra precies passend bij de deugd! Een cadeau!!

Soorten yogalessen

We bieden verschillende soorten yogalessen:

Privélessen yoga en yogavakantie

Het is ook mogelijk om privélessen yoga te boeken. Alleen of bijvoorbeeld met je partner of kind. Maak een afspraak met Patty Jongemaets via 06 53 48 52 52 of stuur een mail naar info@dolfijnwellness.nl. Voor een unieke ervaring met yogalessen raden wij onze Yogavakantie in Spanje aan.