Reconnective yoga

reconnective yoga

Reconnective Yoga

Deze vorm van yoga brengt de praktijk van yoga en Reconnective Healing bij elkaar in één yogales. Het is een krachtige nieuwe manier om je lichaam, geest en ziel in evenwicht te brengen.

Reconnective Healing is een afgeleide van the Reconnection®, ontwikkeld door dr. Eric Pearl. Deze methode maakt gebruik van energie, licht en informatie in een krachtig nieuw spectrum van frequenties waardoor je hele wezen in balans gebracht wordt. Met The Reconnection® wordt je verbinding hersteld.

Verrijking van de yoga

In deze yogales gebruiken we de frequenties van Reconnective Healing om de yoga te verrijken en te verdiepen. Dit is een krachtige en transformerende manier.  Om zo concentratie, meditatie en healing op alle niveaus mogelijk te maken. Met The Reconnection wordt je verbinding hersteld met de aarde en de kosmos.

Deze vorm van yoga geeft je de mogelijkheid om te ervaren hoe het is als je afgestemd bent op de universele eenheid. In de yogalessen zal je je yogahoudingen op een diepere manier ervaren, zowel fysiek als op een diepere spirituele verbinding. Het brengt yoga naar een hoger niveau.

Wat brengt het RECONNECTIEVE YOGA?

Betere verbinding met hoger zelf.

Diepere, helende verbinding met Spirit. Dit is een diepgaand niveau van helende yogapraktijken.

Vergroot het bewustzijn buiten de vijf basiszintuigen om het pad naar genezing en evolutie te verbeteren en te verdiepen.

Tijdens de reconnective yoga leert de yogi de frequenties van Reconnective Healing te ervaren en ze tot een integraal onderdeel van hun yogabeoefening te maken - zowel als een herstellende terugkeer naar de perfectie en originaliteit van het Universum en om echte gezondheid en verlichting te bereiken."

MEER OVER RECONNECTIEVE YOGA

De introductie van de frequenties van energie, licht en informatie - de taal van de RH Intelligence - in de beoefening van yoga is een krachtig en transformerend middel voor concentratie, meditatie en heling op alle niveaus. Door de integratie van de helende frequenties brengt je yoga-oefening letterlijk tot een kwantumniveau van verbinding met het Zelf en de Universele Geest.

Als je jezelf toestaat deze frequenties te ontvangen, stromen ze op een zelfgestuurde manier om je lichaam te helpen genezen.  Om je zo te bevrijden en je mentaal, spiritueel en emotioneel te ontwikkelen ... energie, licht en informatie drijft je zelfs verder in je levensloop gewoon door je oefening stromen de frequenties!

De intelligente frequenties stromen zonder bewuste intentie. Ze reageren direct op de behoeften van je lichaam en laten de intelligentie van je lichaam toe om te werken met de intelligentie van het Universum om je te helpen te helen en te evolueren terwijl je in de praktijk bent ... en ze gaan nog lang met je verder.

Wanneer je als yogi je bewust bent van de Reconnective Healing-energie en je die uitnodigt in je yogapraktijk, begint het letterlijk te trillen en helpt het je lichaam te herstructureren - spieren, organen en zelfs je DNA - transformeert ze op cellulair niveau en daarbuiten. Het omarmen van de uitgebreide lichamelijkheid van beweging met deze frequenties combineert het fysieke element met de subtiliteit en gratie van de intelligente universele energie. Zodat het je helpt om je oefeningen op het volgende niveau van uitlijning en verbinding met het universum te transformeren.

Wat deze yoga onderscheidt van andere vormen van beoefening

Dat is de dramatisch verbeterde toegang tot en het gebruik van de RV-frequenties van energie, licht en informatie. Reconnective Yoga-instructeurs zijn allemaal RH-beoefenaars. Via deze instructeurs en bijgestaan ​​door de RH Intelligence worden onze yogastudio's echt de nieuwe genezingscentra van vandaag!

De voordelen van herhaalde Reconnective Yoga-oefeningen.

De voordelen zijn een sterkere verbinding met het hogere zelf en een diepere, helende verbinding met Spirit. Dit diepgaande niveau van helende yogapraktijk leert bewustzijn voorbij de basis vijf zintuigen om je pad naar genezing en evolutie te bevorderen, te verbeteren en te verdiepen.

Tijdens de les leer je de frequenties van Reconnective Healing te voelen. Deze op te nemen als een integraal onderdeel van je yogapraktijk - zowel als een herstellende terugkeer naar de perfectie en originaliteit van het Universum en om echte gezondheid en verlichting te bereiken.

De lessen zijn voor elke yogastudent op elk niveau van de praktijk die Reconnective Yoga wil onderzoeken. Iedere eerste week van de maand worden de Reconnective yogalessen gegeven.

Docent

Patty Jongemaets, gecertificeerd Reconnective healer en yoga docent.

Lestijden

Elke 1e week van de maand in alle lessen.

zie voor lestijden https://www.dolfijnwellness.nl/yogalessen/yogalessen-life-zoom/

Video impressie