Chakra Yogavakantie

Een heerlijke week om met yoga, mediteren en ontspannen. Mogelijkheid tot berg en strandwandelingen, fietsen naar heilzame bron, tegen bijbetaling is een boottocht met snorkelen in klein groepsverband mogelijk en een jeeptocht en ezeltocht. Dolfijn Wellness organiseert regelmatig yogavakanties in Spanje. Op een prachtige locatie in Pego, Zuid-Spanje, kun je een week lang genieten van een ontspannende en weldadige yogavakantie.

Yogavakantie van Dolfijn Wellness: een heerlijke reis door de 7 chakra's

Tijdens de week maken we een reis door de zeven Chakra's gecombineerd met de deugden. Elke dag staat in het teken van een chakra. De yogalessen vinden in de buitenlucht plaats, in de boomgaard of op het strand. Er is 1 keer per dag uitgebreid yoga en mediteren in de ochtend en een paar keer in de namiddag/avond. Daarnaast is er een uitgebreid programma van wandelingen, fietsen (niet-verplicht), gezamenlijke maaltijden, meditaties. Ook de maaltijden van de yogavakantie staan in het teken van de chakra's; dat betekent kleurrijk eten.

Genieten en yoga

We heten je tijdens deze yogavakantie graag van harte welkom op ons eigen terrein in Pego, Zuid-Spanje. Pego ligt tussen Alicante en Valencia aan de Costa Blanca. Je kunt hier genieten van de prachtige natuur en heerlijke zandstranden. Het strand ligt op 10minuten rijden van de locatie. Het is de perfecte omgeving om heerlijk tot rust te komen en je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Verblijf

Het is mogelijk om in een (eigen) tent te overnachten of in een hotel in de buurt. Als je in een tent overnacht, zijn er uiteraard voldoende sanitaire voorzieningen, zoals een buitenbadkamer. Het hotel is op 10 minuten loopafstand.

Aantal personen

6-8 personen

Datum

Zodra de maatregelen omtrent de lockdown veranderen komen er nieuwe data

Kosten

795 euro inclusief maaltijden en overnachting in aanwezige tenten (meerprijs als je liever kiest voor een hotel) 100 euro minder wanneer je eigen tentje meeneemt.

Niet inbegrepen

  • Ticket Valencia of Alicante (gemiddeld 200 euro retourticket). We helpen je graag met advies.
  • Transfer van en naar vliegveld (gemiddeld 100 per rit). Dit bedrag kan gedeeld worden door meerdere personen. Het is ook mogelijk om een auto te huren.
  • Annuleringsverzekering.

Video impressie