Sjamanistische Deep Tox Week

Dolfijn Wellness organiseert regelmatig yogavakanties in Spanje. Op een prachtige locatie in Pego, Zuid-Spanje, kun je een week lang genieten van een ontspannende en weldadige yogavakantie. De komende yogavakantie is extra bijzonder door de samenwerking met een echte sjamaan.

Sjamanistische DEEP-Tox Week bij Dolfijn Wellness in Spanje

Met een mooi uitgebalanceerd totaal programma ga je ontgiften op al je gelaagdheden. DEEP-Tox betekent dat je werkt aan een fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel welzijn. Dit doen we in een mooie omgeving in Spanje waar we ook de natuur in trekken.

Deze bijzondere DEEP-Tox week wordt georganiseerd door Jeanette (sjamaan Humming Blue Whale) en mij. Dit betekent dus een mooie combinatie van (deugden)yoga, sjamanisme en verschillende vormen van beweging!

Alles bij jou reinigen wat jou niet meer dient in een krachtig totaal programma, met voeding, beweging, rust, yoga, etherische oliën van doTerra, en sjamanistische trance reizen. Met aandacht en plezier laat je los wat je niet langer meer dient.

KOM HERBOREN TERUG!

Lees meer over DEEP-Tox

Zaterdag 31 augustus tm 7 september 2019

Prachtige omgeving in Spanje

We heten je tijdens deze yogavakantie graag van harte welkom op het eigen terrein van Dolfijn Wellness in Pego, Zuid-Spanje. Pego ligt tussen Alicante en Valencia aan de Costa Blanca. Je kunt hier genieten van de prachtige natuur en heerlijke zandstranden. Het strand ligt op 10 minuten rijden van de locatie. Het is de perfecte omgeving om heerlijk tot rust te komen en je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Verblijf

Overnachten in een tent ( met luxe bedden en stahoogte) of in een gezellige caravan. Een hotel in de buurt met bijbetaling is ook mogelijk.  Als je in een tent of caravan overnacht, is er uiteraard een nette en schone sanitaire voorziening.

Aantal personen

6-8 personen

Datum

Voor vragen over de data mail of bel mij even.

Kosten

995 euro inclusief DEEP-Tox 'maaltijden' en overnachting in aanwezige tenten of caravans (meerprijs als je liever kiest voor een hotel).

Niet inbegrepen:

  • Ticket Valencia of Alicante (gemiddeld EUR 200 retour). We helpen je graag met advies.
  • Transfer van en naar vliegveld (Gemiddeld EUR 100 per rit). Dit bedrag kan gedeeld worden door meerdere personen. Het is ook mogelijk om een auto te huren.
  • Annuleringsverzekering.

Video impressie yogavakantie