Yoga wandelvakantie Spanje

yoga wandel vakantie spanje

Lijkt het je ook zo lekker om in de ochtend te mediteren op het strand bij de opkomende zon. yoga te doen in een prachtige natuur in alle rust tussen de mandarijnen bomen. Een heerlijke week om met yoga, mediteren en ontspannen. Mogelijkheid tot berg en strandwandelingen, fietsen naar heilzame bron, tegen bijbetaling is een boottocht met snorkelen in klein groepsverband mogelijk en een jeeptocht en ezeltocht. Dolfijn Wellness organiseert regelmatig yogavakanties in Spanje. Op een prachtige locatie in Pego, Zuid-Spanje, kun je een week lang genieten van een ontspannende en weldadige yogavakantie.

Yogavakantie van Dolfijn Wellness: een heerlijke reis door de 7 chakra's

Tijdens de week maken we een reis door de zeven Chakra's gecombineerd met de deugden. zie deugdenyoga https://www.dolfijnwellness.nl/yogalessen/yogalessen-life-zoom/  Elke dag staat in het teken van een chakra. De yogalessen vinden in de buitenlucht plaats, in de boomgaard of op het strand. Er is 1 keer per dag uitgebreid yoga en mediteren in de ochtend en een paar keer in de avond. Daarnaast is er een uitgebreid programma van wandelingen, fietsen (niet-verplicht), gezamenlijke maaltijden, meditaties. Ook de maaltijden van de yogavakantie staan in het teken van de chakra's; dat betekent kleurrijk eten.

Genieten en yoga

We heten je tijdens deze yogavakantie graag van harte welkom op ons eigen terrein in Pego, Zuid-Spanje. Pego ligt tussen Alicante en Valencia aan de Costa Blanca. Je kunt hier genieten van de prachtige natuur en heerlijke zandstranden. Het strand ligt op 10minuten rijden van de locatie. Het is de perfecte omgeving om heerlijk tot rust te komen en je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Indruk van Pego en omgeving

Verblijf

Overnachten in een tent ( met luxe bedden en stahoogte) of in een gezellige caravan.  Als je in een tent of caravan overnacht, is er uiteraard een nette en schone sanitaire voorziening.

Aantal personen

4-6 personen

Datum 2024

17 tot 25 April.  Start 17 April om 17.00 tot 25 april 10.00

4 juli tot 12 juli. Start 4 juli om 17.00 tot 12 juli 10.00

 

Kosten

995 euro inclusief maaltijden en overnachting in aanwezige tenten (meerprijs als je liever kiest voor een hotel) 100 euro minder wanneer je eigen tentje meeneemt.

Niet inbegrepen

  • Ticket Valencia of Alicante (gemiddeld 250 euro retourticket). We helpen je graag met advies.
  • Transfer van en naar vliegveld (gemiddeld 100 per rit). Dit bedrag kan gedeeld worden door meerdere personen. Het is ook mogelijk om een auto te huren.
  • Annuleringsverzekering.